Om företaget Bred Kompetens.

En expert är en person som lär sig mer och mer om mindre och mindre,
tills den kan väldigt mycket om ingenting alls.
- Jag kan en liten del om en hel del, vilket ger mig en stark grund att stå på.


Vem är du, vem är jag?

I skrivande stund består företaget av en person. Jag samarbetar med många andra företag och jobbar sällan helt själv med ett projekt. Jag tycker om att nätverka och hålla reda på vad alla andra gör så att jag själv vet vart jag ska vända mig när det är dags för något. Vad gör du på dagarna?

Magnus

Ägare


Du?

Projektledare


Du?

Marknadsförare


Du?

Sociala Media

Design

I mitt nätverk ingår olika typer av designers.
Online, Offline, Varumärke eller strategi? Kanske behöver du en Art Director (AD), User Experience (UX), User Interface (UI).

Strategi

Oavsett vad man gör så är det bra att ha en bakomliggande strategi och ett mål. Att ta fram en hemsida bara för att... eller att ta fram ett mål och syfte med en specifik undersida.

Produktion

Att projektleda och producera så att alla bitar faller på plats. Att hålla ihop budget och tidsplan. Att leverera något användbart som gör att man kan ta nästa steg. Det är vad jag prioriterar.

Programmering

Det spelar ingen roll vad vi producerar om ingen använder det. För att lyckas måste det finnas en plan för utvecklingen. API-first eller MVP? Hur tänker du? Mina programmerare vägleder dig gärna.

Så gör jag.

1 Nulägesanalys. Jag har 10 års erfarenhet av inköp och framställande av kravspecifikationer. Vi går igenom vad vi har, var vi står och tar fram ett gemensamt mål.


2 Offert. Baserat på nulägesanalys och specifikation tar jag in offerter från tre underleverantörer (RFQ). Detta blir underlaget för din offert och ditt pris räknas ut med 100% transparens.


3 Avtal. Avtalet förtydligar vem som gör vad, vem som står för riskerna, vilka milstolpar vi har att se fram emot och hur projektet ser ut i sin helhet. Nu kör vi!